Om mig

Jeg har en 4-årig psykoterapeut uddannelse i NLP og er efteruddannet traumeterapeut.

Deltaget på workshop for angst og traumeterapi i parts work og bilateral stimulation.

Min terapi er desuden påvirket af mine studier indenfor somatic experiencing, EMDR, IFS, meditation, neuropsykologi og interpersonel neurobiologi.

Haft fuldtids praksis siden 2021, hvor jeg udelukkende arbejder med angst og traumeterapi.

Tilknyttet som ekstern underviser på et psykoterapeutisk institut.

Frivillig terapeut hos en organisation som hjælper udsatte unge.

Jeg har været tilknyttet som frivillig rådgiver for CSM (Center for Seksuelt Misbrugte).

Kompetencer

De fleste terapeuter og psykologer skriver, at de har særlig erfaring med stort set alle problemstillinger og arbejder derfor meget bredt. Det svarer til at en kirurg på sygehuset skulle tage sig af samtlige afdelingers operationer.

Det kræver specialiseret viden at behandle et enkelt område af kroppen, og det samme gør sig gældende med sindet. Jeg tilbyder angst og traumeterapi, fordi jeg har udviklet mine kompetencer indenfor netop dette felt og anvender de mest effektive metoder til heling af traumer og angst. Jeg lægger ild og sjæl i at udvikle mig; det er min passion at hjælpe mennesker fri af traumernes greb

Jeg lægger samtidig ærligt op til, at kunne se dig i øjnene og fortælle, om jeg har hjulpet andre med netop det, du også står med nu.

Jeg ved hvilken lidelse angst og traumer fører med sig, for jeg har selv været der. Jeg har selv gennemgået mange terapeutiske forløb, og jeg kender derfor også til at sidde som klient og arbejde med sig selv.

Selvom vejen til tider er snørklet, så ved jeg, at vi alle kan komme tilbage til vores kerne af ro, overskud og livslyst.

Hvad kan du forvente?

Når man træder ind ad døren hos mig, træder man ind i et rum, hvor alle tanker og følelser er velkomne. At lide psykisk kan være et ensomt fængsel, hvor frygten, afmagten, tristheden eller vreden af gode grunde kan være blevet gemt væk eller holdt nede.

At blive set og mødt som den man er, og med alt hvad der følger med, kan være skræmmende – men det kan også være spændende, fantastisk og enormt befriende, når det går godt. Det har jeg oplevet mange gange.

Min fornemmeste opgave er, at skabe et trygt rum hvor heling og transformation er muligt. Dette gør jeg med medfølelse og en nysgerrig tilgang, hvor vi sammen udforsker din indre verden. Jeg gemmer mig ikke bag en professionel maske, hvor jeg mener at kende alle svarene. I stedet støtter jeg dig til at komme i kontakt med de sider af dig selv, som har brug for at blive hjulpet

Min historie med angst

Min barndom var blandt andet præget af ustabilitet og overvældende oplevelser, som resulterede i, at jeg udviklede kraftig OCD og angst da jeg var omkring 11 år. Det fulgte mig til mine midt 20’ere, og det var først da jeg fik den rette hjælp af en kvalificeret terapeut og fik set på mit følelsesmæssige arkiv, at jeg slap fri af mine symptomer.

Min OCD har været vidt omkring igennem årene og omhandlet mange forskellige tvangshandlinger. I en periode kunne jeg have ekstrem blinken med øjnene, som jeg ikke kunne kontrollere. Jeg har også haft en periode hvor jeg skulle gå på en bestemt måde og ofte tjekke om jeg havde noget under skoene. Jeg var meget opmærksom på om jeg gjorde noget forkert og det gjorde mig usikker på mig selv. Alt sammen ganske frustrerende og en markant forringelse af min livskvalitet.

Det var først da jeg kom i terapi for min OCD og angst, at jeg opdagede hvordan jeg havde undertrykt de udfordringer jeg var vokset op med og at jeg havde en traumehistorie. Alt sammen i en frygt for, at det ville være for overvældende for mig at åbne op for. Til at holde det hele på afstand var min OCD den perfekte allierede.

Alle mine tidligere forsøg på at presse ritualerne og angsten væk, igennem aflæring af tvangshandlingerne og skabe nye tanke og adfærdsmønstrer, havde den modsatte effekt. Det var først da jeg fik bearbejdet mine traumer og tidlige utryghed, at mine symptomer og angsten aftog. Jeg opnåede indre ro, tryghed og selvsikkerhed igennem en terapi der havde fokus på at heale mine tidlige sår. Idag arbejder jeg ud fra den samme tilgang.